P A R T Y

I går fyllde Linnéa 15 år, så de blev tårta o bullar där i går kväll.. trevligt o Grattis!!!
Sen viskade Petra i mitt öra att hon skulle få besök o ge sig ut i Köpings natt o festa.. Så ja börja fundera o blev sugen på o följa.. O så blev de..
Men ja kom inte dit förrän typ kvart över nio, lite sent. Men visst blev de en trevlig kväll.. Anna o Tessan va oxå där, trevligt tjejer!!  Sen blev de en prommis till hantis där ja hade mycke roligare än väntat dån ja inte brukar gå ut på fredagar.. Men som sagt.. Kul va de!! Tack alla för en kul kväll!!

        

Sen idag va man lite seg faktiskt, men ja har hunnit vara på Barnens Dag o Malva red på Morris, en söt liten ponny!! =)
Sen prova ja pappas ,kanske nya, bil som han har hemma..  Riktigt fin.. O bra gick den!!
Här kommer Malva o Morris.. =)





Nu väntar tv´n..

GOD KVÄLL!!


..::PARIS::..

Då va man hemma igen efter några dagar i Paris.. De har vart en väldigt rolig vistelse..
Vi åkte kl. 03.00 natten till torsdagen mot Skavsta.. Resan gick bra, o flygningen oxå.. Landade på fansk mark typ 09.00, o va inne i Paris typ 10.00.. Då skulle vi hitta bland tunnlarna o skaffa oss kort så vi kan åka var vi vill.. =) O de va inte de lättaste, men tillslut så kom vi till hotellet typ 12.00..  de gick faktiskt ganska bra ändå så här efteråt.. =)
Den dagen blev vi kvar i området där vi bodde o shoppade..

På fredagen vaknade vi o de regna ute, hallå.. kan de lixom göra de i Frankrike.. =)  aja, turister som vi va, tog vi oss in åtta typ, drack en riktigt fransk kaffe på typ 2 tsk o köpta varsinn regnrock o lubba runt med kameran i högsta hugg.. =) Inget stoppar oss.. hehe.. men tillslut blev de lite tröttsamt med regnet så vi tog oss till La Defence där ett köpcentra på 250 butiker fanns.. =) O innan vi va klara där så va de kväll.. =)

Lördag, inget regn!!!!!!! YES!!  O så småningom kom SOLEN o snacka om att de va skönt.. Så de blev metron mot centrum typ åtta igen.. Åt frukost o skrev vykort sen gick vi efter Seine mot EiffelTornet.. Där vi efter en grymt lång kö i tron att vi bara skulle komma till andra våningen.. Hallå- Mitt mål höll på att glida mellan fingrarna bara för att några typer inte ville åka ner från toppen.. I WANNA GO ON TOP!!!!!!!!!  Men när vi va på andra våningen insåg vi att de gick o komma högst upp! CHECKT! I was on top!
Sen blev de en tur till Notre Dame, så himla skönt i solen!!!

Söndag, uppgång 05.00.. mmm.. lika segt som de låter.. Börja flygningen hem kvart i tio.. Landa tjugo i tolv. O efter mycke strul fick vi ut bilen o va hemma tyo 14.00..

TACK Gudis för en grym semestertripp... Eller inte semester kanske.. Relax my ass...

















     





     




De ett smakprov på alla bilder ja har!!

Tack o god natt!!


I NATT.....

....då beger vi oss mot Skavsta.. Tidigt i morgon lyfter planet mot Paris.. herregud, ja har inte ens hunnit tänka så mycke på de.. =) Men f-n va kul de ska bli.. Ja ska iaf upp i tonet, mitt mål, hehe...
Hörs sen.. Trevlig helg!


Bio Sculpture.. Wiieee

Då va de klart.. Den 2 september börjar ja utbildningen i Nyköping till nagelterapeut!!!!!!
Ska bli så himla kul, spännande o så nyfiken på att prova på det! Jag älskar ju mina naglar, o fixar dom ständigt.. Hon  som gör de kommer bli min rådgivare, hon e så duktig!!
Men hur som hellst!! F-n va kul de ska bli!!!!!!!



GRATTIS till mig!!!

En kväll på Grönan..

Va i sthlm i går till idag.. va lite osäker på om ja skulle åka då Malva va lite förkyld.. Men ja åkte o tur va väl de för de blev en kanonkväll!!!  De regna hela vägen till storstaden, men på nåt vis lyckades ja locka me mig solen.. =)
Hade oxå sällskap i bilen, Linnéa o henner vänner skulle upp till Kungsträdgården.. Så de va kul o slippa åka själv..
Väl framme ficka ja höra att Grönan stod på listan, blev så glad.. Asså de va flera år sen ja va där..
Vi åkte till stan o gick dit, en riktig prommis o trots skavsår så va de trevligt.. Väderet va så  skönt o trevligt sällskap!
När  vi kom fram upptäckte vi att de va ju såklart sommarkrysset, trevligt!! Nordman, Sibel, Agnes va på plats..
Så vi åkte karuseller, va valde mellan o åka först eller ta en öl först.. vi valde de första för att undvika nå tok. :)
Sen när vi lekt av oss blev de en öl, trevligt!! o TACK TACK för allt!!!! :)
Här kommer nån bild..





Man börjar bli gammal, hehe.. har inte tyckt den va så otäck.. :)

Nu e ja hemma o malva har feber stackarn o ja har ont i halsen, hoppas bara de blir bra till torsdag!!!

Bjuder oxå på en bild på 4 godingar..'



Sov gott!!! KRAM


En BRA dag!!!!

Dagen började med att min älskade mobil gick sönder, den flög i golvet o sen ville den inte mer.. Displayen blev svart och en liten lucka lossna.. Inte kul, så man kan säga att dagen inte börja bra.. :/

MEN.. Sen åkte ja o träna o de gick kanon, sen skulle ja sola.. O de som va bra med de va att de märktes direkt.. O de som inte va så bra va att det VERKLIGEN märktes, haha.. Brände mig typ.. Helt röd blev ja.. :)




Sen så tänkte ja att de e ju värt att ringa mitt försäkringsbolag o kolla vad den täcker.. O visst, min telefon.. Ok, ja fick belala 1500kr i självrisk men den va ju typ värd 2500kr så 1000kr fick ja tillbaka.. Så enkelt o hjälpsamma!! Vilket gjorde att ja kunde köpa en ny telefon, men inte för 1000kr, lite till blev de, men på ett bra avtal.. Så nu e ja stolt ägare åt en c902!!! LOVE IT!!!



Sen kom ett mail till mig.. o gissa vad.. förmodligen blir ja intagen o börjar min utbildning  till nagelterapeut om typ 3 veckor!! :)   GRATTIS till mig!!!!


Så de va allt... vilken dag.. ja e nöjd..  Wiieeee..

PUSS


Today

De började med att Malva o ja försov oss... hehe, hur ofta händer de.. typ aldrig. Men vi vakna iaf halv nio, o Malva börjar dagis nio.. Så de blev stress, men ja ringde o vi kom dit halv tio =)  Vilket förstörde min plan på att tvätta tio o hinna träna innan.. =)  så ja boka om tvätten till ett o hann iaf träna i lugn o ro efter dagis.. =)  Hängde sen med Petra lite innan tvätten skulle fixas.. Blev en bra förmiddag tillslut!
Hämta Malva två, åkte då till Mobbo Tony o moster Åsa o tog en kaffe innan vi åkte till Åsby o kolla på djuren i deras miniZoo, så kul.. Malva älskar de!!

Sen mot kvällningen tyckte ja att de va så fint väder så ja drog med Linda på en prommis runt Ullvibackar, men när vi gått halva vägen märkte vi att de blev mörkare, mörkare o MÖRKARE.. hehe.. Dröjde inte länge innan åskan o blixtrarna va runt oss o regnet VRÄKTE ner.. hehe.. Vi sprang allt va vi hade sista biten, så träning fick vi iaf.. =)  Mellanlanda på gymet, Linda sola o ja snacka med Petra innan vi gick hem, då hade de slutat regna.. hehe...



De va min dag de..

Nu ska ja kolla lite på Leila som bakar på TV..

SOV GOTT

K A L A S

Här bakar Malva på sitt eget sätt inför sitt kalas..



Men tillslut blev det helt ok.. men nu efter e man helt slut.. Har diskat, städat o moffat pizza dagen till ära.. =)
De blev en trevlig eftermiddag o Malva tackar alla för de fina presenterna..
Här kommer lite bilder..

 Smilla och Novalie höll ihop, se så sööööööta!!!!

 Syskona Magnusson, Amelia o Liam.

 Spindelmannen kom på besök, alias Noel.



Full rulle.. Men de är så kul o träffa alla..

I morgon är det söndag och många börjar jobba igen på måndag morgon, sommaren e snart slut.. Men ja vet inte om ja lider så mycke.. Hösten kan va mysig den oxå.. Men ja vet att när mörkret kommer o regnet droppar, då klagar man för de o längtar tillbax.. Vi svenskar e aldrig nöjda, hehe..

Nu ska ja koncentrera mig på att sova.. E faktiskt helt slut efter dagen, som har gått så himla fort..

Sov gott alla o tack för en trevlig eftermiddag. KRAM från Malva o mig :)

Novalie, hoppas du får en fin dag i morgon!!

PARIS

Jaha.. då va de bokat.. Ja o Gudis i romantikens stad.. hehe.. hur skall detta gå.. Ja vet iaf att jag ska se o upp i de där tornet.. :)
Där finner ni mig, haha...
Den 21 lyfter planet.. o kommer åter den 24, liten tripp sådär.. :)
Ska bli kul o komma iväg o hoppas vi kommer ha fullt upp så man slipper sakna Malva precis hela tiden, men de kommer ja förmodligen göra.. Men ja kommer nog lida mer än henne..
Så alla franska typer.. Stäng dörrarna, lås alla lås o kolla bakom er på gatan.. Vi närmar oss.. :)



Sen återstår en liten tumme att hålla.. Ja har fått en positivt besked o väntar på de avgörande,. men tyvärr kan de dröja några dagar.. Återkommer med info.. =)

Nu har ja Linnéa o Hugo här på nattligt besök, trevligt. O i morgon ska de bakas lite inför kalas på lördag.

Sov gott.
Puss

ONSDAG

Nu e ja nyss hemkommen från ett pass på gymet, härligt!! De gick bra..
Satt nyss o läste  om rättegången som just nu håller på i tingshuset här i stan.. Asså.. Tyskan, finner inga ord. Hoppas på rättvisa.. Fan, man.. mmm de kryper i kroppen!!! *gaahhh*.. Lider med de drabbade.. kämpa.. Ni e starka..

I går va Malva o ja o fika med Elin, har inte pratat med henne på såååå himla länge, men ändå va de inte nå konstigt!! De va så trevligt, samma härliga tjej!! =)
Sen begav ja o Malva oss till stallet. Åsa va oxå där.. Vi gick en sväng med Pytte o Malva red lite, hon tycker de e så himla kul med djur!! Va oxå o kolla på grisar som finns i närheten.. Tyckte ja oxå va kul.. gud så stora vissa är.. hehe..
Va oxå på gymet en sväng..
Så de va en givande eftermiddag..

I dag ska ja till banken en sväng o kolla läget.. 'spännande* även om jag tror ja vet hur utgången blir så e de värt ett försök.. :/ Håll tummarna!!!!!
Annars händer de inte mycke mer idag.. en lugn o skön dag!!

Lägger in en fin bild på min Malva o hennes fina vagn som hon e så stolt över!! Fick den av mig när hon fyllde.. =)
Kram på er.. Nu väntar duschen..


Mr & Mrs PEIMER

Så va de gjort.. Cissi o Jocke gifte sig i Arboga, o de va såååå himla fint..
Tillie sjöng så fint i kyrkan så tårarna hittade fram.. Allt va så vackert så.. =)   Och sen att allt va så himla bra ordnat från allt man behövde på toeletten dvs, borste, ipren, servetter, tamponger, skum, spray, smink, tandkräm mm.. Så himla fiffigt,  till den goda maten o kanonbra musik hela kvällen och underbart sällskap!! =)
Kan väl inte bli bättre.
O hem kom vi oxå, sisådär 06.00.. En fullpackad kväll, natt o morgon, hehe.. =)
O dansen, ni rockar!!!!!!!
Hurra hurra hurra för brudparet!!


        
     

Önskar er all lycka!!

Massa kramar o tack för en underbar kväll!!!


GRATTIS MIN MALVA!!!!!

Grattis Malva på 2-års dagen!!! Vi ska bada o ha kul idag! ÄLSKAR dig min prinsessa!!
PUSS


RSS 2.0