The HELG...

Så va de måndag igen.. Har roat mig med lite naglar på eftermiddagen, trevligt!! Malva sover nu o ja sitter här o ska knåpa ihop en liten blogg..
Helgen då..

Ja, den börja i fredags med att vi fick en liten ny familjemedlem :) OLLE, så kul o ha dig här!! :) Malva bestämde namn helt själv!!

 Familjen :)

Sen blev de lördag o den började i stallet.. Tack Åsa!! Malva bara älskar hästar o mamma blir glad.. =)
Så vi borsade Pytte o Malva red en sväng..

        

O på kvällen blev de utgång med förfest hos Petra!! Tack för en trevlig kväll!! Så de blev bugg-lektioner, öl, klädproblem, krogen, massa folk o kebab med mycke regn på väg hem.. Men kul va de!! =)

     

Söndagen bestod av seghet.. Va i munktorp o moffa fika för att sen handla mat på Greken, hehe.. att man kan äta så mycke när man e bakis.. =)
I dag har ja o Malva vart i västerås o myst lite.. Har lovat Malva länge att vi ska åka tåg o idag blev de av!! =) O hon tyckte de va så kul!! Tyckte ja me, har inte åkt tåg sen ja va uppe i Åre tror ja.. O de e lixom 4 år sen...  Va tiden går..
Nu ska ja snart lägga mig o sussa lite..

God natt!

NAGELTERAPEUT-Javisst:)

Så va denna utbildning över.. De e så himla trist samtidigt e de så himla kul!!!! Ja e nu nagelterapeut,  coolt va??? Ja, ja e stolt o glad!!!!
Men tjejerna då, ja kommer ju sakna dom massor.. Tänk att man kan börja tycka om alla så mycke.. Skulle kunna tänka mig att åka till skolan igen på måndag för att få träffa dom.. Men vi ska boka in en kryssning i januari o sen kanske ja beger mig till Vadstena i helgen på lite party, men de visar sig.. :)
Tänkte att ni skulle få se lite bilder på tjejerna som gjort denna utbildning så himla rolig!!! :)

 Bästa bilden :) Fin Ida o roliga Helen o "fröken" Malin =)

 Elin o Linda :)

 Sofia, Ida o Linda :)

 Malin fixar inför kvällen:)    skål:)

  :)

 Helen jobbar :)   S o M

 M o I    I o S

 På Kumari

 Tack Malin för en kanon-utbildning med bra lärare o bra tålamod!! :)

Så nu rullar livet vidare med en extra merit o lite mer o va stolt över.. :)

Ha en trevlig söndag!! KRAM


TJING

Nu va de ett bra tag sen ja skrev... För min del har de vart naglar, naglar, utgång i lördags o   lite besök i m-torp o utgång med hundar.. Så här kommer lite bilder så ni får se.. =)
i kväll blir de lugna gatan med veggo-kebab a´la Åsa... mums... :)

         Lite PaRtY....

    Prommis i M-torp


 Min nya soffa =)

    Malva på dagis

          NaGlAr :)

Nu beger ja mig mot andra delar av västmanland... See U...


KRAMAR


Dagens TACK....

går till..............min älskade pappa o älskade bror för att ni hämta min nya soffa som ja köpt o slet med o få upp den till mig!!!!!! TACK TACK i massor!!!
Jag hade flera nagelkunder i dag o hade inte möjlighet o följa med o hämta soffan.. Anledning till att de var tvunget att ske idag e bla att min soffa blev såld direkt den kom ut på blocket, vilket ja inte trodde att de skulle gå så fort.. Men de va ju kul!!! =) Så då åkte dom o hämta den nya.. Tänk va dom ställer upp för mig.. *älskar er*



Så nu har Malva somnat o ja ska slänga mig i soffan o kolla på Lyxfällan o lära mig hur man inte ska göra =)
Så, se o lär...

Tack för idag o sov gott!!!!!

RSS 2.0