I BILEN!

Malva har fått en ny bilstol.. Egentligen är hon för liten för den, men den ska bara användas i extra-fall. den ska stå i mammas bil så kan hon åka o handla typ fast hon har Malva! Bra va? :)
O igår när vi provade den så älskade hon den!! Hon satt o skratta i bilen vissa stunder, hehe.. =)
DSC00306.JPG

Sen va ja, Acke o Linnéa i västerås igår ju o ja tatuerade mig så bild kommer sen! =)
Blev kanon!!! =)
Va oxå till Ikea en sväng, köpte ett data bord o två hyllor som ska upp idag i vardagsrummet! Kommer bli jättebra tror ja!
Höll på o bråka med min fotoskrivare på kvällen oxå efter att äntligen fått lite info av en otroligt okunnande kille som jobbade på On Off, fast han ska nog egentligen inte jobba där när man inte vet va man säljer för saker o hur de fungerar. Men ja fixa de o den spottade ut kort som aldrig förr, hehe.. =)

Sen ikväll blir de säkert nån god onyttig mat till tv´n o Let´s Dance.. =) men de får man fixa bort på gymmet i morgon!! Eller hur Linda?

I dag när ja slutar halv ett ska ja o flera till Ingan o Alex o fika, ska bli trevligt för de va inte igår =)
Kankse kommer nån bild om ni har tur sen! =)

Sen ringde Mona nyss, o hon kanske skulle komma förbi med lilla Emilia som föddes den 24 feb, har ju inte sett den lilla skatten än.. Om inte de blir idag så ska ja nog dit i morgon! *wiiieeee*  Så kul med små bäbisar!!!
De är väl de enda som e planerat i helgen, men de känns bra, ska bli skönt att bara ta de lugnt när man gått upp 05.00 hela veckan.. De tar på krafterna.. =)

LOVLEY helg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0